Thursday, June 02, 2011

Perkhidmatan Pengiklanan

Merujuk kepada jumlah trafik dan keaktifan laman ini yang semakin meningkat dan stabil, dengan ini saya menawarkan perkhidmatan tapak pengiklanan bagi menyokong blogger-blogger khususnya daripada kategori ‘blogshop’. Jenis dan harga iklan yang ditawarkan adalah seperti butiran di bawah:

Tapak 1: Leaderboard 
(banner size 728 x 90)
- 1 bulan RM30
- 2 bulan RM50

Tapak 2: Head Banner 
(banner size 468 x 60)
- 1 bulan RM30
- 2 bulan RM50

Tapak 3: Rectangle 
(banner size 300 x 250)
- 1 bulan RM30
- 2 bulan RM50

Tapak 4: Wide Skyscraper
(banner size 160 x 600)
- 1 bulan RM30
- 2 bulan RM50

Tapak 5: Skyscraper
(banner size 120 x 600)
- 1 bulan RM30
- 2 bulan RM50

Sekiranya anda tidak mempunyai banner iklan, perkhidmatan membuat banner turut disediakan dengan kadar bayaran RM5 sahaja.

Jika berminat, sila hubungi saya di email:

Terima Kasih

30 comments:

cik nurussalwa said...

salam akhi,
wah~ dah berbisnes sekarang..
tak ada benda nak di iklankan..
neway,
semoga sukses ye!

=)

ABU said...

wah bsnes..best, mcm nak buat gak la..tapi trafik aku seciput je huhuhu..

miss.Addin said...

salam :)

wahhh good luck !

ainhany said...

salam dik,

melangkah setapak ke hadapan..tahniah. semuga berjaya..
maaf akak x pe2 nak diiklankan..yer..:(

amir aizat said...

goodluck!

Edina Kasyah said...

style~ keep up da gud work ^^

pyejal said...

pernah tgk cite social network?
dikisahkan, walaupun facebook baru beberapa bulan lahir. nilainya cecah jutaan ringgit tanpa ada iklan yang dipaparkan.
gud luck beb!!
pyejal: aku pelik??

missgee said...

Usaha yang baik..
Teruskan usaha anda :)

+qAsiH naDiRa+ said...

all the best k!!!

mimi said...

salam ziarah...
tahniah maju setapak...
jenttikan di ptg ini buat roy
oh ya...roy..
Jom join Ym ads..
thanks kalau sudi...

BezBuddy said...

maju setapak...congrats!

Mrs.Yie said...

akak nak free boleh?heeee :)

MaMa AiNi said...

rasa bangga kalau dapat tumpang banner kat blogger famous mcm qamar..he 2x..mama tiada blogshop...

qamarguyz said...

cik nurussalwa:
w'slm..
hehe, sj jew isi ruang yG terluang..
sekadar mencuba..
thanz =)

ABU:
yer la..
kena up & maintainkan trafik dl..
baru berbaloi2 =)

qamarguyz said...

miss.Addin:
w'slm..
hehe..doa2kan la yer..
moga ada sambutan =)

ainhany:
w'slm kak..
setapak jew ke depan, beribu tapak lagi yang menanti =)
takpe, hanya jika ada keperluan kan

qamarguyz said...

amir aizat:
thanz br0..

Edina Kasyah:
takda apa yG best pun..hehe..
nyway thanz =)

pyejal:
huhu..
tak pernah pula tengok citer tu..
ada yer? =)

qamarguyz said...

missgee:
support la sis..
usaha perlukan hasil..
hehe

+qAsiH naDiRa+:
InsyaAllah..
terima kasih sis =)

qamarguyz said...

mimi:
w'slm kak..
terima kasih..
soal ym ads tu nanti sy tengok2 dl..huhu..da macam2 try kan =)

BezBuddy:
bila la nak maju bertapak-tapak nie..hehe..TQ

qamarguyz said...

Mrs.Yie:
ayoy0o..
akak pun nak ke?
blog tu kan da femes ;)

MaMa AiNi:
iklankan blog sendiri pun ok kan?
hehe..no hal la..
bukan femes sangat pun =)

Mrs.Yie said...

gurau je la dik..hehe :)

zacky ~786~ said...

wohoo .. bagus2..

Syuxer said...

bagus bro..:)..semoga bisnes ni berjaya..nanti bila trafik aku high..insyaAllah..aku nak wat cam ko juga..heheh..berapa UV demo sehari??

tiha said...

Salam Perkenalan marilah join kontest blogsaya dan marilah beli brooch/hair pin/pin di blog saya http://fasham87.blogspot.com

qamarguyz said...

Mrs.Yie:
tahu la kak =)

zacky ~786~:
bagus?
hehe..
yer la k0t

qamarguyz said...

Syuxer:
InysaAllah..
kalu ada kesempatan kan, apa salahnya mencuba..sikit je..belum sampai beribu pun sehari =)

tiha:
nanti kita pi jenguk2 sana yer =)
TQ..ma la singgah selalu

Miecyber said...

Not bad offer...


E.coli kebal

faidah misnan said...

wahh,... abg dak da bisness..
semoga berjaya k...:))

faidah misnan said...

wahh,... abg dak da bisness..
semoga berjaya k...:))

Abang Long said...

Salam...cam best jer..nanti bila siap website baru aku tu, leh la tempah...errrr...xde diskaun maun ke? huhu

http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/definisi-cinta.html

qamarguyz said...

Miecyber:
thanz..
tak nak cuba ke? =)

faidah misnan:
sekadar mencuba sis..
terima kasih atas sokongan =)
hehe

Abang Long:
w'slm..
huhu, dialu2kan..
cuba la dl bang..
amik dua bulan ley diskaun la tu..kui3! ;)