Wednesday, June 23, 2010

Terima Kasih & Selamat Tinggal...



dua tiga kucing berlari
mana kan sama si kucing belang
dua tiga blogger kutemui
mana nak sama Cik Ira ku s0rang..

ehem3..jangan salah faham yer..pantun di atas tidak melambangkan apa2 melainkan sebagai makna sebuah pGhargaan..yurp, pGhargaan & terima kasih buat Cik Ira c0z sudi menyediakan hadiah misteri buat pGunjung laman VIRTUALDIARRIES: EYEONEYE milik beliau..tuah badan, hit c0unter bernombor 9999 menjadi milikku..hehE..d0nt be jeal0us k!



Inilah rupa hadiah misteri yG telah diberikan..satu set cadar double (queen).. lengkap dengan 4 helai sarung bantal & sehelai sarung bantal peluk.. cantik kan? berbal0i2.. s0 bagi blogger2 yG berminat untuk mendapat hadiah yG lebih misteri dari Cik Ira kita nie, mai pakat terjah ramai2 laman beliau..masih ada hadiah menarik menanti anda!!

tuai padi antara masak
esok jangan layu-layuan
intai saya antara nampak
esok jangan rindu-rinduan

p/s: selamat tinggal semua...

38 comments:

FiRsYa MeLisSa said...

bestnye dapat hadiah!!!

sHaiRA haIFA said...

tahniah2x...

Hasrol Nizam said...

wah..dh dapat hadiahnye... =)

cabaran: copy dan menang

zuana's dear diary said...

wow! bestnyer3x... nak jugak! ahahaha =p sonoknyer cadar pink!

White Bird said...

ni lah org ckp rezeki terpijak kot..

simpan wat kawin la azrai =)

Anonymous said...

tahniah..
mesti seronok dapat hadiah kan..
hehe..



cik amy

zulkbo said...

SALAM..
woitt...bertuahnya
selamat ila tido kat maju jaya..
bila baring je mesti teringat
si manis yang hadiahkan..he he

zulkbo said...

salam..
selamat maju jaya
bila tido jer mesti teringatkan
se manis yang hadiahkan..he he

Are-Gya said...

ingat awek tp..opss terlebih sudah..

meowwmania said...

lelaki pkai cadar cherry?? so kiut huhuu...

Hana Faza-same person said...

salam azrai
wah, bertuahnya dpt hadiah BESAR PUNYE!!hehe
boleh tido lena

AiDa AzRyN said...

cadar tu kasi kt aida ley x?ahaks.. ;p

mR.sYaH said...

wah best dpt hadiah tuh.. :)

Zura said...

waaaaaaaaaaahhh...best dpt hadiah...

Shiela Latif said...

cantiknyer cadar tue...sis nie kalau cadar cute2 memang kegilaan....best2 hadiah nie...tahniah yer :)

mengenaldiri said...

wah, tahniah akhi
=)

BalqisShafiqa said...

salam ziarah,
azrai dapat hadiah ni?
tahniah.

tak sabar nak tunggu sabtu ni.
contest membaca tu.

محمد فردوس سعد said...

salam
alfun mabruk ya akh :)

etuza said...

inilah antara aura pemuda baik macam azrai.tahniah.pasti menghargainya...hadiah org kena hargai..tau.

Azrai Ahmad Zamri said...

to FiRsYa MeLisSa:
mmG best la..senyum sampai telinga =)

to sHaiRA haIFA:
thanz sis =)

to Hasrol Nizam:
setelah seminggu menanti akhirnya dapat jua =)

Azrai Ahmad Zamri said...

to zuana's dear diary:
hehe..kalu nak pi la ziarah page Cik Ira tu..ada lagi hadiah dia nak bagi..mana tahu lepas ni dapat cadar kuning plk ;)

to White Bird:
hehe..terpijak ek?
1st time dengar =)
nice gak idea sis tu..

Azrai Ahmad Zamri said...

to cik amy:
hehe..
kenapa jadi anonymous plk nie sis ;)
terima kasih..

to zulkbo:
w'slm..
huhu..bahaya gak cam tu..
harap2 Cik Ira kita takda jampi2 la kat cadar nie..kui3!

Azrai Ahmad Zamri said...

to Are-Gya:
tapi tuan sp0nsor jew..
rakan blogger yG c0mel =)
hehe..

to meowwmania:
padan la ngan tuan dia ni..
terlebih kiut..hehe ;)

Azrai Ahmad Zamri said...

to Hana Faza-same person:
w'slm..
hehe..mmG besar pun, nak angkat jew da berat.. =)
thanz sis!

to AiDa AzRyN:
nak gak ke?
pi b0dek Cik Ira laa..hehe

Azrai Ahmad Zamri said...

to mR.sYaH:
mmG best pun br0..huhu

to Zura:
jelez ar tu!..hehe ;)

to Shiela Latif:
best kan sis..
lena la tidurnya =)
nanti sis cari la satu..tanya Cik Ira kita mana dia dapat..hehe

Azrai Ahmad Zamri said...

to mengenaldiri:
syukran..murah rezeki k0t =)

to BalqisShafiqa:
w'slm..
yer, dapat c0z bertuah.. =)
sabar la..InsyaAllah ada rezeki tak ke mana..tapi saingan sengit juga nie..huhu

Azrai Ahmad Zamri said...

to محمد فردوس سعد:
w'slm..
syukran ya ustaz.. =)

to etuza:
ehk pakcik ni..
rezeki je tu, aura apa pula =)
InsyaAllah, orang memberi kita menerima..orang berbudi kita berjasa

maCy said...

awei ni sokmo dpt adiah.. wuu

ainhany said...

salam dik azrai

hmm ..akak pun join jugak contest tu tau..untung sabut timbulkaan..Baik betul cik ira nie-dah berkongsi hasil tuaian .

hmm nampaknya nama azrai teratas tu...mcm ade peluang cerah kan...ermm dapat hadiah leh kongsi kot?? hehiii

trimakasih atas perkongsian info

rizal jabai said...

selamat tinggal???kemanakah kau akn pergi???

missgee said...

Salam..
Bertuah nampak..
Nampak rezeki suda datang..

Tahniah!!!! :)

eYra said...

salam...

hye azrai..sori tak sempat nak datang sini tyme en3 ni d'kluarkan...datang2 dah 31 comment..hehehe

thx en3 khas ni yer..

so kepada sesiapa nak ikut jejak azrai ni jangan lupa jadi follower cik ira and register diri anda di : http://naz3yra.blogspot.com/2010/06/easy-contest-virtualdiarries.html

ada 2 hadiah menanti anda...

TAHNIAH kepada azrai...harap2 hadiah yang cik ira kasi tu azrai suka yer

Azrai Ahmad Zamri said...

to maCy:
maCy nak ke?
kita ley k0ngsi.. =)

to ainhany:
w'slm kak..
sama2..da peluang kita sampai2kan =)
tapi nama sy kat mana yG teratas tu yer? maaf..sy kurang jelas..

Azrai Ahmad Zamri said...

to rizal jabai:
seperti dirancang..ak akan tetap ke bulan..menikahi bidadari kayangan..
jemput datang br0 ;)

to missgee:
w'slm..
thanz sis..
asyik dia jew yG bertuah, dapat pi jalan2..sy pun nak bertuah juga..hehe

Azrai Ahmad Zamri said...

to eYra:
w'slm..
sama2 kak..orang berbudi kita berbahasa..tak gitu? =)
tak pe la..sy faham..sy pun da mula bz skrG..mmG suka sangat ngan hadiah ni..tp my m0m lg bertambah suka, beria dia nak pakai! huhu..
thanz taw!
harap2 ley menang lg.. ;)

shameel Iskandar said...

salam. Tahniah gu. sedap demo tido. mimpi puteri kayangan sokmo.

tot tot kecik said...

salam..

kamu...kamu..mana kamu..??

Azrai Ahmad Zamri said...

to shameel Iskandar:
w'slm..
terima kasih tuan..
huhu, takda la sampai mimpi puteri kayangan..puteri Gunung Ledang jew ;0

to tot tot kecik:
w'slm..
saya? saya ada nie..
masih bernyawa lg..hehe