Saturday, February 13, 2010

‘Kelahiran Terbaru Dan Cabutan Bertuah cikmin.com’..



Cikmin.com merupakan sebuah laman blog peribadi yang mengisahkan tentang cikmin dan keluarga, disamping itu cikmin.com juga tempat cikmin berkongsi petua, resepi masakan, luahan perasaan, tips2 berguna untuk dimanfaatkan bersama. Semoga kelahiran cikmin.com yang amat istimewa ini akan terus mendapat sokongan padu dari anda semua. Salam untuk semua dan Terima Kasih..

Huhu..setelah beberapa percubaan sebelum ini gagal,
saya sekali lagi dengan berani & bergayanya menyertai
1 lagi cabutan bertuah sempena kelahiran Cikmin.com.. 
j0m sama2 kita memeriahkan majlis..kui3! 
tarikh tutup penyertaan adalah pada
jam 12 malam 14 Februari ini..

28 comments:

cikmin said...

salam dik..ok cikmin dah view! gud luck ye...

www.cikmin.com

missgee said...

Semoga menjadi orang yang bertuah
Dunia akhirat (^.^)

Mohd Shahrul Hafizi said...

Thanks Bro. Aku dah join contest tu gak. :)

Uruchimaru @ kf said...

rmi yg join nie..!
btw gud luck!

Azrai Ahmad Zamri said...

to cikmin:
w'slm..
0K kak..TQ =)

to missgee:
hehE..
tp seumur hidup cam tak pernah dpt
cabutan brtuah nie..
insyaAllah..thanz =)

Azrai Ahmad Zamri said...

to Mohd Shahrul Hafizi:
huhu..m0ga ada luck..
u r welc0me =)

to Uruchimaru @ kf:
mmG ramai.. yG betul2 bertuah jew la da rezeki..huhu..
thanZ!

Amirah Rashid said...

good luck!
:)

hans said...

moga berjaya

Azrai Ahmad Zamri said...

to Amirah Rashid:
Thanz..j0m la join sekaki.. ;)

to hans:
terima kasih..
j0m la j0in sekali..huhu

Tihara said...

semakin bersemangat dia dengan lucky draw ..good luck! :)

teJan said...

cute babies..hopping here:) good day!

eKyN said...

lorr.da ttup...kalw msuk ni
kompem lelaki bulan ni kalah...
bhahaha...

jgn mare beb

nway..gudluck k!

Azrai Ahmad Zamri said...

to Tihara:
hahAa..semanGat kecil2an kak..sekadar isi masa lapanG, ley jG penuhkn entry d cni..huhU

to teJan:
hehE..credit to Googles 4 dat pic..
thanz 4 visited

to eKyN:
haHaa..k0 tak masuk pun ak da kalah gak la..mmG tak pernah nasib baek pun kalu da lucky draw cam gini.. ;0 nyway thanZ..

eKyN said...

aku penah masuk...1 ni..
act, tnpa pgtahuan aku pon owner ni wat contest komentar tbayak..haha


ko taw aku mnang no bape??

1st komentar tbyak taw...hee


contest tu more tuk appreciate mmber yg slalu komen die nye blog huhu.
mau tkjut seh aku...haha..cz aku komen ikhlas..xharap blasan ke ape...aku kalw komen..msti pnjang bjela..hhahaa leh wat 1 entry aw..
tu yg menang kott
wakaka ;)

Azrai Ahmad Zamri said...

to eKyN:
hahAa..mmG trbukti la k0 mmG penG0men tegar, panjanG berjela nie..abis page ak ni w0oi.. ;)

huhU..kalu cam tu lepas nie rajin2 la k0men cni k..k0 slalu free kan..
mana la tahu satu hari nanti trbuka pintu hatiku ini nak bG s0uvenier kat penG0men tegar ka...kui3!

eKyN said...

errr......

mu perli kawe ke ni..adess


haha..aku xde r free mane pon..ni time cuti ni r time tuk bramah mesra nga mmber blog yg ade...act, aku baru tukar link blog ni...so dlam lgkungan 160 org followers aku tu xtaw...tah..ak g taw kat yg slalu singgah je...sbb aku taw..aku agk malas nk g sume blog tu ckap kat cbox aku tukar link pe sume...bkan dorg amek ksah sgt aku ni huhu.

alamakkk.terpnjang menjela lg nii..
kompem ko kene kasik aku ni! haha...dah2..kang pnuh komen ni ngan komen aku jee
wakaka...

Azrai Ahmad Zamri said...

to eKyN:
uik..ner da perli n0o..
ambo kecek tulus iklas dari lubuk hati trdalam..huhE.. ;)

0ic..cam tu ker.. k0 tak buat entry khas kat bloG lame ke yG inf0rm link baru nie? pandai2 la di0rang datanG nanti..

huhU..lg panjanG k0 komen lg panjang aku mGulas nie..kui3!
insyaAllah..

eKyN said...

gilos....ade stalker kalw aku still gune link lame tu..xpe laa....ade rzeki ke jdoh ke..aku btemu gak d alam realiti..aicehh poyos..



*pendek je kali ni hahahaha..>_<

Azrai Ahmad Zamri said...

to eKyN:
huhu..ak da agak da, mesti k0 nak lari punyer..
k0men pendek ulasan pun lg pendek..

p/s: penuh muka kita jew la kat cni..kui3!

Ms.Independant said...

Gudlak k!

:)

Aus said...

kalau menang bgtaw kitorang sme..
hahahaha .

Azrai Ahmad Zamri said...

to Ms.Independant:
huhu..Thanz =)

to Aus:
kalu kalah wat b0do jew laa..huhu..
da tak da rezekiku

Aus said...

hahaha ,
kalau kalah adat la..
kalau menang
buat entri..
puji2 sket..
mane taw mng lagi.
haha

Mohd Shahrul Hafizi said...

goodLUCK kat ko gak bro.
:)

Azrai Ahmad Zamri said...

to Aus:
hehE..betul tu..
psych0 beb...

to Mohd Shahrul Hafizi:
huhu..da tak da luck laa

Mohd Shahrul Hafizi said...

Dah dibuat pengumuman ek?

NUR JANNAH said...

blog ni famous lahhh...hehe

Azrai Ahmad Zamri said...

to Mohd Shahrul Hafizi:
yer br0..k0 tak pi jenguk2 ka..huhu

to NUR JANNAH:
hmM..time ngah free ni femes la jap..ngah aktif bloGging.. lepas nie tak tahu la apa nasib..huhu