Wednesday, August 03, 2011

Duet GA By MommyYen & Ibu Shiela Latif..


Salam Ramadhan buat semua.
Semoga perjalanan di bulan penuh barakah ini lebih indah dan berhikmah.
Ibadah puasa bukan sekadar di perut dan mulut, malah seluruh pancaindera dan anggota yang berpaut.
Selain yang wajib, yang sunat juga dituntut.
Ukhwahfillah sesama manusia kita eratkan bersama =)

*****
Baru-baru ini saya telah ditag oleh pihak penganjur sendiri iaitu Ibu Shiela Latif
untuk turut serta memeriahkan GA anjuran beliau dan MommyYen.
Walaupun saya selalunya tidak bertuah jika ada cabutan bertuah atau pemilihan secara random ini,
namun dengan semangat persahabatan yang kita semaikan,
saya ikut jua =)

3 blogger nan ayu di'tag' sebagai
memenuhi syarat penyertaan. Mereka ialah:  
Delour

GA ini akan berlangsung dari 22 Julai 2011 hingga 20 Ogos 2011.
Agak-agak sempat tak nak menang Kek Lapis Sarawak
buat juadah Hari Raya yer?
hehE..andai ada rezeki =)
Ayuh rakan-rakan..'join' la sekaki!

29 comments:

.: iEyLa :. said...

gudluck!! :)

Zura said...

good luck roy..manalah th rezeki bln ramadhan nie..

Siti Arfah said...

Gud luck,moga bertuah. :)

sara zainol said...

best of luck ye :) hope ad rezeki n menang :)

aziza esa said...

goodlux ek ! salam ramadhan :)

~NajiLaA~ said...

my dear..tx 4 the tag..nnt ade free time i join.now ni boss nga demand nk report.hehe. :D

Mohamadazhan.com said...

menarik ni..semoga berjaya =)

MaMa AiNi said...

gud luck n semuga dpt tempat pertama..slm ramadhan dari mama & family buat qamar..

C i k P i p i T e m b a m said...

gudluckk ! hehehe . salam ramadhan to you too :)

Shiela Latif said...

thanks ya dah sudi join dik...gud luck!!

delour said...

tq dik for the tag..nnt free sis buat k=)

cik pha said...

kek lapis? semoga berjaya..nt leh shere kek tu sesama heeeee

alif haris said...

wish u all da best bro :)
nnt menang kek lapis boleh mintak sikit haha:D

Abe Goreng said...

cm menarik.gudluck bro.:D

UPDATE: Kat Bazar Ramadhan Pun Jadi!!!

Adylia Qarissa said...

gud luck !

qamarguyz said...

.: iEyLa :.
thanz sis =)

Zura:
InsyaAllah..
rezeki buat juadah hari raya juga la tu =) hehE

qamarguyz said...

Siti Arfah:
InsyaAllah..
syukran sis =)

sara zainol:
kalu da rezeki tak ke mana..
sekadar mencuba =)
TQ

qamarguyz said...

aziza esa:
selamat berpuasa..
thanz =)

~NajiLaA~:
no hal la sis..
saja suka-suka takda kerja..
utamakan yG utama k =)

qamarguyz said...

Mohamadazhan.com:
InsyaAllah..
jika dah memang kehendak-Nya =)

MaMa AiNi:
salam Ramdhan dari saya buat mama & famili juga =)
ceria sokmo deh

qamarguyz said...

C i k P i p i T e m b a m:
thanz sis..
puasa elok-elok..
bukan puasa yang y0ook ;0

Shiela Latif:
0f corse..
asal ada jemputan =)
TQ sis

qamarguyz said...

delour:
kalu tak free jangan buat taw ;)
hehE..u r welcome

cik pha:
ehkk..
sila-sila..
datang la beraya ke rumah ;)

qamarguyz said...

alif haris:
kalu tak menang?
huhu..thanz =)

Abe Goreng:
thanz atas sokongan =)

Adylia Qarissa:
TQ =)

Anak Wak Mail said...

gud luck!!i.Allah raya tahun ni dapat makan kek lapis sarawak tu..=)

Siti Arfah said...

Afwan. :)

qamarguyz said...

Anak Wak Mail:
hehE,,
berangan jew lebih sis..
kek biasa maybe ;)

Siti Arfah:
rajin komen ek..
hehE

Dawia.Honeyputri said...

wah moga tuah badan sentiasa melekat..

smoga berjaya !

Siti Arfah said...

X suke sy komen? SOb3. =,="

qamarguyz said...

Dawia.Honeyputri:
InsyaAllah..
syukran atas doanya..
tuah kita siapa yang tahu kan =)

Siti Arfah:
hehE..
ner ada..terharu & kagum jew..
c0z sis yang paling rajin berbalas komen kat sini..TQ =)

Siti Arfah said...

Hehe. Most welcome. :)