Saturday, August 20, 2011

“Giveaway [sitiatikah.com] Bulan Ramadhan”

Salam buat semua pengunjung laman Aksara Cinta Ilahi. Nampaknya di bulan Ramadhan ini saya lebih gembira untuk menyertai contest dan GA anjuran para blogger. Setelah percubaan menerusi beberapa contest dilihat berjaya, saya masih mengintai rezeki menerusi pintu GA pula. Kali ini saya ingin menyertai GA anjuran Datin Tyka. Minta doa semua. Andai berminat marilah ikut bersama. Syaratnya semudah ABC.

1. Tulis tajuk entry seperti di atas 
2. Maklumkan mengenai kewujudan GA ini
3. Tinggalkan link di ruangan komen entry penganjur

Hadiah yang ditawarkan juga menarik. Tidak salah mencuba.
1. Wang Tunai bernilai RM 260
2. Domain plus hosting
3. Topup RM20
4. Kad Raya
5. Keychain Singapore & Sarawak
6. 1 CD Trust Port Total Protection edisi 2011

Antara penaja bagi GA ini pula adalah:
10. Hamba Allah

Tarikh Tutup: 20 Ogos 2011
Pemilihan pemenang adalah menerusi random.org
Harap Maklum

20 comments:

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

gudluck y e

:)

cik pha said...

arap tuan tanah menang.dan leh la kita sama2 mengagihkan duit raya hahhaaha

hyz said...

suka betul dia join contest.. gud luck.. kang menang share2 hadiah tu.. hehehhe

Edina Kasyah said...

gud luck gud luck ~

aziza esa said...

good luck ek..oh tarikh tutup ari ni..mcm nk join gk la..hehee

alif haris said...

hhehe simple dan menarik hadiah die !

si cantik sally said...

x smpat join pulok.....................

.MEOW. said...

Assalamualaikum. Waaahhh hadiah sangat besh ! 0.0
Sila menang. Saya doakan.
Lepas tu belanja okay ! :3

nadia fatihah said...

wahhh lumayan nyer. nk join tapi tak sempat. so wish u gudluck je la. hikhik :D

Wan Zaleha Zain said...

semoga berjaya :)

Anak Wak Mail said...

rajinnya..semoga berjaya ye!

pengemis Cinta~ said...

ah.tak boleh jadi qmarguyz join GA sama dengan pc, mesti kalah pc ni..hehe;)gudluck ya..

~Nana 귀여운~ said...

semoga berjaya...aminn

qamarguyz said...

::ini belog saya . cinta hati saya::
Moga ada luck kan =)
Thanz

cik pha:
hehe..
u agih sini,
i agih sana.. ;)

qamarguyz said...

hyz:
dah selalu menang jadi suka pulak..huhu..
boleh..share dalam entry jew la ;)

Edina Kasyah:
thanz sis..
sokongan moral itu penting..
huhu

qamarguyz said...

aziza esa:
dah j0in kan?..
sama-sama la kita banyakkan berdoa..
moga ada rezeki =) huhu

alif haris:
a'ah..
sebab tu la pesertanya ramai bangat..adeiii

qamarguyz said...

si cantik sally:
d0k ape ahh..
lain kali ada contest lagi..
join k =)

.MEOW.:
w'slm..
syukran sis atas doanya =)
hehe..ley je..belanja biskut raya eh? sila datang ke rumah..
huhu

qamarguyz said...

nadia fatihah:
thanz..
tak pe..
lain kali ada lagi =)

Wan Zaleha Zain:
InsyaAllah..thanz =)

Anak Wak Mail:
bukan rajin..
cuma takda kerja..
sebab tu cari kerja ;)

qamarguyz said...

pengemis Cinta~:
hehE..lawan tauke la ni ek? ;0
GA ni ikut nasib je kan..
selalunya tak bernasib baik kalu ikut GA..nyway all da best

~Nana 귀여운~:
InsyaAllah..
thanz sis =)

ame elms ! said...

giveaway yang cukup menarik , sayang nya ame tak sempat join pula . nevermind then , masih ada lagi next time kan .

ohh btw , jemput singgah blog ame ya . http://pucukandubi.blogspot.com/