Thursday, August 25, 2011

Contest Duit Raya Delicious-Cuppies ~sticky post~

Anda mencari juadah istimewa sempena raya ini?
Mahukan tawaran dengan harga istimewa?

Mini Cake pelbagai perisa & rasa - RM15
Biskut Lapis Cheese - RM25
Cheese Tarts & Almond Choc Tarts - RM23
dan banyak lagi..

...homemade & halal...
...simple & delicious...
Taste It To Believe It

untuk membuat tempahan & bagi mendapatkan maklumat lanjut:

p/s: Promo di atas merupakan entry penyertaan bagi GA anjuran Delicious-Cuppies.Com. Tarikh tutup penyertaan adalah seiring dengan tempoh promosi iaitu pada 25 Ogos 2011. Bagi rakan-rakan blogger yang berminat untuk turut serta, boleh ke laman wab penganjur untuk info seterusnya.

37 comments:

Lia-De-Pinky-Leo said...

gudluck.. hehe

Leeya Hezlin said...

awak join tak??if join,good luck ya..
btw,sis dah vote untuk awak.. :)

Princess Nusy said...

dah undi dah yg kat atas tu..gud luck..=)

alif haris said...

hehe jadi promoter ye bro ..^^

Edina Kasyah said...

dh tolong ap yang patut :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

gudluck ya

:)

MaMa AiNi said...

mama dah undi yg diatas !!..gud luck..bagusnya tolong promosikan bisnes kawan2 kat sini..

ainondreamergirl♥ said...

gudluck :)

etuza said...

asalam..
Dah undi..tahniah, tak apa mencuba lebih baik, itu namanya usaha jika ada rezeki tak akan kemana .

cart kartika said...

wah,mcm menarik GA ni..^^

.MEOW. said...

Assalamualaikum.

Wah apa ni apa ni? Cupcake ! :9 Activenya participate contest ? Makin banyak la duit raya anda tahun ni
*insyaAllah menang*

Dah vote and like :3
Things are looking good so far. All the best.
*dah tau your full name muahaha stalker abes =,='*

pengemisCinta said...

pc tak nak join, if qamarguyz menang share la sini sikit, buat amal dibulan mulia.besar pahala..^^ btw, gudluck ya akh..;)

pengemisCinta said...

salam ziarah balas..;). pc da undi la semalam.undi banyak kali bley?*senyum paling manis* gudluck ya..biiznillah.^^

Niena Pengembara Ilahi said...

gud luck :D

cik kartun said...

gud luck ^_^v

si cantik sally said...

nak dekat raye mood nak raye jek bw pon cam xde mood tapi kalo de ucapan raye best gak kan..selamat hari raye yekkk..

http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-7.html

heheh~~ jom buat ucapan

Amy Syaquena said...

Good luck ye..


http://www.sinarraudah.com/2011/08/pelaburan-yang-bijak-dan-menguntungkan.html

Zura said...

good luck roy..

* dah undi tuk contest tagline tue.. :)...good luck tau...

Siti Arfah said...

Rjinnye msuk cm2 contest, bagus2, btw gud luck ! :)

Rain said...

hai mr bulan :)

menag cntest nnt msg rain taw, nak ajak naik ke bulan he...


btw, nk tegur, harap mata rain tak tersilaplah, text header tu mcm ada typo..

AKSARA CINTA ILAHI sebenarnye kan???

tapi ejaan ILAHI silap..

maaf, tegur di sini =.=

Lalalililulu said...

gud luck....

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

part time promoter ye... :D

qamarguyz said...

Lia-De-Pinky-Leo:
thanz sis..
doakan ada luck ea =)
hehE

Leeya Hezlin:
TQ..j0in la sis..
tu yg kena pr0mote nie =)
huhu

qamarguyz said...

Princess Nusy:
TQ..
undian anda amat dihargai =)

alif haris:
pr0mot ada makna br0..
huhu

qamarguyz said...

Edina Kasyah:
tolong menolong rakan sendiri ;)

::ini belog saya . cinta hati saya::
itu je k0men dia kan..hehE..
nyway thanz =)

qamarguyz said...

MaMa AiNi:
sementara takda idea kan mama..hehE..
thanz yer sudi undi kita =)

ainondreamergirl♥:
terima kasih =)

qamarguyz said...

etuza:
w'slm..
terima kasih pakcik..
InsyaAllah..andai ada rezeki kita kongsikan kebahagiaan bersama =)

cart kartika:
sis suka masuk GA kan..
j0in la ;)

qamarguyz said...

.MEOW.:
w'slm..
hehE..nak stalker apanya sis..
nak tahu apa-apa tanye je l0rr ;)
nyway thanz yer..
nampak cam ada peluang..
teruskan mengundi setiap hari..kui3!

pengemisCinta:
kui3! cam ner la nak share tu yer? =) b0leh je..kalu p0ll tu maybe dia detect IP add tp yg k0men tu no hal..huhu..TQ

qamarguyz said...

Niena Pengembara Ilahi:
lama betul tak nampak =)
thanz sis

cik kartun:
TQ..
tolong undi yg kat atas tu selalu..hehE ;)

qamarguyz said...

si cantik sally:
hehE..betul3!
selamat hari raya sis..
nak duet raya sekali! ;0

Amy Syaquena:
InsyaAllah..
thanz atas doanya =)

qamarguyz said...

Zura:
TQ sis..
undi la lagi & lagi..
kui3! ;)

Siti Arfah:
bulan ni memang mood nak masuk c0ntest & GA jew..hoh0o ;)
TQ

qamarguyz said...

Rain:
hye Mr hujan..hahaAa!
nak naik ke bulan yer.. ;0

ehkk, yer ke?
bis tu apa yg tertulis kat atas tu?
sy rasa da betul k0t, maybe jenis tulisan tu yg agak mengelirukan..
nyway thanz ea =)

qamarguyz said...

Lalalililulu:
TQ =)

Fee Hafeezah ketuk keyboard:
hahaAa..
lebih kurang la k0t ;0

Jiejah Gorjes said...

alaaa hari ni last ke...tak sempat nk join huhuhu btw gud luck ye (^^,)

Shiela Latif said...

gud luck!!

tzmlt said...

urmm, semoga berjaya..:)

qamarguyz said...

Jiejah Gorjes:
a'ah..last day da sis..
da 3 hari tempek entry ni kat sini..
huhu, tak pe la..
cuba lain kali =)

Shiela Latif:
thanz sis..
ner tahu ada rezeki lagi kan =)

tzmlt:
InsyaAllah..TQ =)