Monday, July 25, 2011

Nilai Cinta RM100

Setelah sekian lama tidak menyertai contest anjuran rakan-rakan blogger, Alhamdulillah penyertaan bagi contest ‘Definisi Cinta’ pada penghujung Mei yang lalu membuahkan hasil. Walaupun dengan penyertaan lebih kurang 60 blogger lain yang turut memeriahkan contest berkenaan, tulisan penulis yang memfokuskan pada cinta insan dalam menuju keredhaan Tuhan dilihat berjaya menarik perhatian miszpathetic untuk dipilih sebagai pemenang utama. Komen beliau:

“..i'm reading this while listening to muhasabah cinta by edcoustic,,,
my eyes crying while my heart praising Allah…,


Dengan ini penulis telah menerima tunai RM100 daripada pihak penganjur. Terima Kasih tidak terhingga. Tidak dilupakan juga kalungan Tahniah kepada kesemua peserta yang telah sama-sama berkongsi idea dan menjana kreativiti yang tersendiri. Buat rakan-rakan blogger dan pelawat laman ini yang telah mencoretkan kata-kata semangat serta secebis doa kejayaan di ruangan komen entry yang berkenaan, penulis ucapkan syukran. =)

66 comments:

aiman said...

tahniah!!

vampire's lovex said...

wow..menang...tahniah !!

missgee said...

Bakat yang terserlah..
Hujah yang berlandaskan agama..
Pasti akan membawa hasilnya..
Salam tahniah... :)

blog-tips-kurus said...

itu memang rejeki kamu. mai secawan! :-)

Anak Wak Mail said...

tahniah..bolehlah belanja saya makan..hihi..:P

hati~♡ said...

congrat roy.. ;p

MaMa AiNi said...

wah pemenang tempat pertama !!!..tahniah dari mama...semuga terus menghasilkan entry2 yg lebih baik dimasa hadapan..

sara zainol said...

taniah.. teruskn perjuangan anda ini.. ^^

Eye_nee said...

Tahniah..

Ungkapan Kamu Mmg Cukup Teserlah
Untaian Kata Sangat Indah
Punya Seribu Bait Penuh Syahadah


Teruskan Menulis...

honeylizious said...

:)

shuhada said...

blanje teh tarik.. hehe

teynteyn the doll said...

wah congrats...untunglahh^^

nurAMALLINA said...

tahniah roy. heheh!

perondajaketbiru74 said...

wah tahniah bro...

Syuxer said...

tahniah bro..:)..banyak tuh..kira duit raya dah tuh heheh..jom layan bola khamis nanti heheh

Green Apple said...

bestnya dpt hadiah... tahniah

Semut Senyum said...

tahniah... kongsi kegembiraan itu.. =)

Sweet N Pretty said...

tahniah:)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

hadiah oh hadiah .

tshnish ye

:)

'Ainun Qalbi said...

tahniah...:)

NajlaaY said...

hebatnyaa. tahniah azrai :)

cucu umie said...

tahniah bro... cinta kepada Allah adlh yg terbaik..

jeillabies said...

wah....thniah2, truskn berkarya

shedameor said...

bangga la ? HAHA

hyz said...

tahniah

cik nurussalwa said...

u deserve it senpai. tahniah!

Cik Purple Pinkypuff said...

wah congrat!:)

Siti Arfah said...

Tahniah ya ! Mabruk alaik. :)

Mohamadazhan.com said...

tahniah bro...memang penulisan blog ni diakui hebat oleh blogger lain, teruskan!

Aida Omar said...

Tahniah dear..rezeki :)

amir aizat said...

great! welldone qamarguyz

etuza said...

Asalam..tahniah kpd pemenang RM 100 banyak tu, nilai tak terhitung jika di manfaatkan. Tahniah jg buat azrai ya..

etuza said...

bacaikali ke dua..hehe rupanya azrai pemenang ni wah tahniah!3x

qamarguyz said...

aiman:
terima kasih..

vampire's lovex:
thanz sis =)

qamarguyz said...

missgee:
w'slm..
Alhamdulillah, rezeki dari Allah sis..bakat, usaha dan kejayaan semua datang dari-Nya jua =)

blog-tips-kurus:
hehE..
nak apa secawan?
teh tarik ke..

qamarguyz said...

Anak Wak Mail:
amb0ii..
nak kena belanja makan tu..
mai sini laa..huhu

hati~♡:
thanz sis =)
berhati-hati..kui3!

qamarguyz said...

MaMa AiNi:
InsyaAllah..
dan saya terus mendambakan sokongan rakan-rakan blogger yang setia seperti mama =) syukran

sara zainol:
doakan bersama yer..
TQ =)

qamarguyz said...

Eye_nee:
hehE..
dalam mengucap tahniah pun sempat bermadah ;)
nyway gaya penulisan kita agak serupa kan sis..suka bermain kata, rima yang sama

honeylizious:
senyum jew dia =)

qamarguyz said...

shuhada:
InsyaAllah, mampu lagi tu..
nanti tuntut la kat sana yer..hehE =)

teynteyn the doll:
untung juga la..
dapat duit puasa ;0
huhu

qamarguyz said...

nurAMALLINA:
terima kasih sis =)

perondajaketbiru74:
TQ..
rezeki di sini buat kali ini =)

qamarguyz said...

Syuxer:
hehE..masuk tabung demi bekalan hari tua =) j0m br0! tak sabar ni tunggu khamis..

Green Apple:
cuba la j0in c0ntest..
mana tahu ada rezeki..
tuah kita tak nampak di kaki =)

qamarguyz said...

Semut Senyum:
yurp..mahu kongsi bersama rakan-rakan yang banyak menyokong tulisan sy selama ini =)

Sweet N Pretty:
terima kasih =)

qamarguyz said...

::ini belog saya . cinta hati saya::
typing err0r rupanya..
mula-mula tak faham..huhu..
TQ

'Ainun Qalbi:
syukran sis =)

qamarguyz said...

NajlaaY:
tak sehebant najlaa k0t..
ada bakat menulis juga kan? =)
nyway syukran

cucu umie:
thanz..benar..
semuanya dari-Nya kepada-Nya

qamarguyz said...

jeillabies:
selagi ada masa dan idea..
InsyaAllah..thanz =)

shedameor:
tak da la bangga sangat..
juz sebagai tanda penghargaan =)

qamarguyz said...

hyz:
thanz br0 =)

cik nurussalwa:
semuanya hebat-hebat belaka..
mungkin takdir da menentukan =)
hehe..TQ

qamarguyz said...

Cik Purple Pinkypuff:
thanz..
mai singgah s0kmo deh =)

Siti Arfah:
syukran sis..
teruskan menyokong laman ini =)

qamarguyz said...

Mohamadazhan.com:
adeii..jangan la cakap macam itu, terharu & malu..huhu..
takda la hebat mana pun, masih bertatih bermain bahasa dan rasa..
nyway syukran atas sokongan semua =)

Aida Omar:
Alhamdulillah..
da lama tak dapat rezeki sebegini =)

qamarguyz said...

amir aizat:
thanz br0..
rajin mencatit k0men =)

etuza:
w'slm..
huhu, maaf jika entry ini agak keliru..nampak cam pengumuman keputusan yer pakcik? =)

cik pha said...

tahniah =)

Siti Arfah said...

InsyaAllah. :)

Adylia Qarissa said...

tahniah...rezeki sambut bulan ramadhan :D

NaeBlog said...

Tahniah!!! Teruskan Usaha
p/s:ini ayat komen guru dalam report card...

shida'R said...

tahniah roy!

.MEOW. said...

Assalamualaikum.
CONGRATULATIONS !! :DD
Truly your piece was amazing, so you really deserve this :3
Keep on being awesome okay !

ahmad humairi said...

tahniah, anda memang hebat!!

Jemput sertai kontest aku berpuisi pulak di http://www.mohamadazhan.com/

si para para said...

tahniah sahabat..

ibnuismail said...

tahniah bro...

cik aisha said...

tahniah....wah dapat duwet tu...:)

qamarguyz said...

cik pha:
terima kasih =)

Adylia Qarissa:
hehe..
buat beli kueh bukak p0se ;)

qamarguyz said...

NaeBlog:
baik cikgu!
usaha menuju jaya ;0
hehE..

shida'R:
thanz sis =)

qamarguyz said...

.MEOW.:
w'slm sis..
thanz atas sokongan..
haru biru rasanya ;0
huhu

ahmad humairi:
InsyaAllah tuan..
masih mencari idea..
sabar yer =)

qamarguyz said...

si para para:
terima kasih..
tanpa sahabat siapalah saya =)

ibnuismail:
thanz =)

cik aisha:
bukan mata duitan..
hehE ;)

Hasrul Hazrin said...

tahniah ye..
:D

aziza esa said...

waaahhh tahniah !!

qamarguyz said...

Hasrul Hazrin:
terima kasih =)

aziza esa:
thanz sis =)