Friday, November 05, 2010

Koleksi Seterusnya..

Salam 1Blog.. Alhamdulillah, akhirnya dengan sedikit kesempatan masa yang ada, penulis berjaya juga memaparkan senarai award daripada rakan-rakan blogger yang dikasihi..Ini merupakan 'Koleksi Siri Award Ke-4' bagi diri penulis sepanjang bergelar seorang blogger..Syukran jazilan buat semua, semoga dengan sedikit penghargaan ini dapat mengeratkan lagi ukhwah sesama kita di dunia maya tanpa sempadan..jua dapat menaikkan semangat penulis untuk terus mencoretkan tinta di lembaran penuh keazaman.. (koleksi bergambar award boleh dilihat di sudut bawah laman ini)

Award Tetamu Khas -  Loarenz
Award For You: Friendly Blogger - Reine
Award Blog Paling Comel - Iqa
Award Stalker Terhebat - Zati
Followers Top 50 - Syaza
Beautiful Blogger Award - Dila
A+ Blog - Farah & Putri Ifa & Jiwa Kacau
Online Best Friend Award - Diea
The Cutest Blog Ever - Fajar
Sunshine Award - Shielalatif
Wonderful Blog Award - Melati Daisy
1st Award For My Followers - Cik Tot
Kuat Makan Award - Macy
Interesting Blog Award - CL
Anugerah Blogger Harapan - Eita & Balqis
The Best Follower Award - Shafawi Hamzah
Friendship Award - Suhana
Comelnya Blog Awak - Adeq

p/s: act terdapat award yang disertakan bersama beberapa soalan atau tag yang perlu dijawab..ada yang telah diselesaikan, dan ada juga yang belum diselesaikan..InsyaAllah, akan dijawab bila ada kesempatan..TQ

31 comments:

iQaChumel said...

phewitt...heee..ok2..
suda ngerti pak..
tengsss =)

maCy said...

kuat makannn???? hehe

RAFHAN ~peace~ said...

Tahniah orang bulan. Teruskan bekarya dan gerakkan hati-hati yang tidur..

diana said...

banyak nye award..
hehe..kalau saya memang tak terlayan la..
kadang2 buat2 lupa ja..
hohoho...

King Of Single said...

fuyyoohh! hebatnye roy!

huhu...aku dtg sane siap ko aku pow! hahaha

mzhany said...

wow banyaknya award dia..;)

ahsfantasy24 said...

sdeyh..
ade org lupekn kte..

(!_!)

manna_salwa said...

salam.
senpai.. banyak kan.. tahniah ye :)
teruskan berbloging.. like ur entries.. :)
:)
hv a nice day brother. :)

BezBuddy said...

byk giler ko dpt...congrats2...name ak pn ade...hehehe

qamarguyz said...

to iQaChumel:
bagus la kalu udah ngerti..
'tubik' tu maksudnya 'keluar'..hehE..
u r welc0me =)

to maCy:
yer la..
patutnye kena letak pic makan skli kan? huhu..

qamarguyz said...

to RAFHAN ~peace~:
Terima Kasih..
InsyaAllah, dengan sokongan dr rakan2 blogger..usaha menyampaikan ini akan terus berjalan

to diana:
hehe..sebab tu la wat cara cam ni..kumpul dr bulan berapa da ni..
nak pamerkan satu2 mmG tak terlayan juga rasanya =)

qamarguyz said...

to King Of Single:
k0 nak pow apa?
award ke..tak payah datang, amik jew la mana yG berkenan..huhu

to mzhany:
huhu..
biase la..blogger2 kita ni semuanya pemurah..macam2 award diorG bagi =)

qamarguyz said...

to ahsfantasy24:
ehkk..
sapa yG lupakan sis nie?
meh sy ingatkan dia meh..huhu

to manna_salwa:
w'slm..
syukran..s0kongan rakan2 amat membantu..sis mana mGhilang? huhu

to BezBuddy:
mesti k0 dah lupakan bila punye award nie? huhu..ak simpan taw..
hargai pemberian orang =)

Shiela Latif said...

salam roy...akhirnya awak berjaya ambik jugak award tue yer...ekekek...sis pun dah tak ingat tau awak lom ambik lagi award nie...anyway thanks yer dah sudi ambik n yang penting link sis ado kat situ...huhu

khaifaiz said...

byk nye award.. x nk share satu ker tuan blog.. kihkih

Fantastic Ajane said...

wow tahniah...bnykny award tu...:)

qamarguyz said...

to Shiela Latif:
w'slm sis..
hehe, act da lama da amik award tue..
juz take time nak pamerkan jew, s0ry =)

to khaifaiz:
hehe..
berminat ke?
amik la satu ke, dua ke =)

to Fantastic Ajane:
thanz sis =)

SuhaNa said...

Assalammualaikum..

Wah..hampir terlupa kerana dilanda maukan kesibukan, apa-apapun mabruk a'laik dan terima kasih kerana sudi menerima..jazakillah akhi

missgee said...

Saya tak pernah dapat award sebegini..
Nampaknya perlu berusaha
lebih keras lagi :P
hehehe

:: Tcher Putri Ifa :: said...

award putri tersenarai...hehe..thanks.. :)
mane award utk putri pulak??hehehe.. :P

qamarguyz said...

to SuhaNa:
w'slm..
huhu, kerana kesibukan juga la award lama nie baru dapat dipamerkan..
maaf yer sis =) sama2..

to missgee:
huhu..
jalinkan ukhwah janakan marhabah bersama blogger2 yG ada..InsyaAllah nanti dapat la tue =)

qamarguyz said...

to :: Tcher Putri Ifa :::
wahH..tuan putri nak award apa?
sang putra?..hehE..
nanti ada kesempatan sy k0ngsi2kan award yG lain yer..nyway thanz =)

She's retarded said...

fuyoo! banyaknya dapat awards

plumpy.tootsie said...

banyaknya awards!LOL.itu je yg terlintas dlm kepala bile tgk list ni. :)

qamarguyz said...

to She's retarded:
huhu..
bila kumpul2..
sikit2 lama2 jadi bukit laa =)

to plumpy.tootsie:
hehe..
main lintas2 pulak kan =)
Alhamdulillah..rasa la juga dihargai

Cik Diana said...

wah! byk ner award.. mahu jgk.. huhu =p

MR. MIND said...

gud2 mengumpulkan award2....

"My name is Akma, and I am not a terrorist" said...

nk jugak award2 nie...:(

qamarguyz said...

to Cik Diana:
amik la sis..
mana yG berkenan =)

to MR. MIND:
hehe..
orang memberi kita menerima..
orang berbudi kita hargai =)

to "My name is Akma, and I am not a terrorist":
panjangnya nickname..hehe..
nanti kita k0ngsi yer =)

ainhany said...

salam dik,

amboi banyaknya award..
Baru seminggu dua tak melawat upernya dah penuh ngan awrad.. Tpi mgg layak pun..sbb segalanya ade di sini..hihi teruskan berblog ye dik

qamarguyz said...

to ainhany:
w'slm kak..
hehe..ni st0k 2,3 bulan punye award nie..kumpul2 dulu baru pamerkan..
nak publish satu2 mmG tak mampu la kan..Thanz =)
peminat setia nie!