Saturday, June 26, 2010

Pemenang Contest 'Aksara Pencorak Hidupku'



Setelah berlangsung selama 2 minggu, c0ntest pertama di laman Aksara Cinta Ilahi ini akhirnya menemui tarikh tamatnya 24 Jun yG lalu..setelah berfikir, merenung & menilai selama 2 hari, c0ntest pertama anjuran qamarguyz.blogspot kini menemui pemenangnya..pelbagai kriteria telah diambil kira termasuk ketepatan k0nsep, kesempurnaan pengisian, gaya bahasa, kekreatifan penyampaian, dlL..malah seorang panel penilai khas yG sejak dari awal memerhatikan perkembangan c0ntest ini juga telah dijemput untuk sama2 berbincang & berk0ngsi pendapat dengan pihak pGanjur..keputusan adalah muktamad, sebarang surat layang, pujuk rayu & m0gok jalanan tidak akan dilayan! Tahniah bagi yG berjaya, jangan bersedih bagi yG kecewa..Terima Kasih pada semua..



Tempat Pertama: bahan bacaan bernilai RM40
SUHANA
Tempat Kedua: bahan bacaan bernilai RM30
LOVILLEA
Tempat Ketiga: bahan bacaan bernilai RM20
QASIH NADIRA

Saguhati: t0pup bernilai RM5
1. ADIBAH
2. BINTUN SAZALI
3. BALQIS SYAFIQA
4. CIK JARI


p/s: Bagi pemenang tempat pertama, kedua & ketiga, anda dikhendaki mGhantar maklumat diri merangkumi nama pena (seperti di atas), nama penuh, alamat & n0.phone untuk tujuan pGhantaran hadiah ke qamarguyz@yahoo.com Bagi pemenang saguhati pula, sila sertakan nama pena & n0.phone ke mail yG sama untuk tujuan pemberian kredit RM5.. Syukran

35 comments:

adrinaqamarina said...

wah3...
nak adiah jugak boley?
:)

SuhaNa said...

SubhanAllah,Alhamdulillah,Allahuakbar!!

Salam untuk akhi..

Hanya pada Allah di panjat kesyukuran.Pertama kali sertai contest di blog perolehi tempat pertama.

Syukran jazillan pada akhi kerana menganjurkan contest yang cukup berilmiah ini.Teruskan perjuangan akhi,insyAllah keberkatan Allah itu yang kita cari..

p/s : Moga penulisan ana dalam dunia ini mampu menjadi wadah untuk melangkah ke arah dakwah islamiah..

tinta Musafir Ilmu~

etuza said...

tahniah kpd yg berjaya

Bintun Sazali said...

Subhanallah...mcm tak percaya la..hehe

sy join utk suka-suka je,tp alhamdulillah,dpt gak tempat di hati akh azrai..haha..:p

syukran jazilan ya akh!..terlambat tgk result contest..ada masalah kshatan sikit.Doakan sy cepat smbuh ye.harap tak kronik..huhu~

Nanti sy send num phone ke mail akh,ok?....:)
Syukran atas penganjuran contest yg sgt bermanfaat ni..
Selamat Berjuang!..^^


p/s : Akh,lupa nk btau..karya Abd Latip Talib ni byk..sebut je siapa tokoh yg akh cari,insyaAllah ada cerita berkenaan mereka.contohnya Sultan Al-Fateh,Salahuddin al-Ayyubi dll....Selamat Menimba Ilmu..:)

Sharinginfoz said...

tahniah kepada pemenang.....

Jenis2 Entry

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
terima kasih pilih balqis!!!
nanti balqis inform dlm mail.


terima kasih, azrai. :D

Idalara said...

salam..
tahniah pada pemenang..rajin berusaha pasti membuahkan hasil yg baik.

mR.sYaH said...

tahniah pada semua pemenang..

adibah said...

salam saudara...
syukran atas penerimaan penyertaan saya dan syukran jazilan kerana pilih saya sbg salah seorang pemenang contest..

Tahniah juga pada pemenang yang lain dan juga yang join contest ni..anda semua terbaik^_^

maCy said...

congrate semua :D

AiDa AzRyN said...

ruginye xjoin~ t wt la contest lg! nk msk.. ;D

+qAsiH naDiRa+ said...

wah~alhmdulillah~mekasih ye tuan rumah~terima kasih daun keladi~
n___n

Azrai Ahmad Zamri said...

to adrinaqamarina:
b0leh..
lain kali sila la j0in yer =)

to SuhaNa:
w'slm..
segala pujian hanya untuk-Nya..
Tahniah yer, enti mmG layak untuk ini..InsyaAllah, sama2 kita terus menulis mencipta mahu menuju mampu..

Azrai Ahmad Zamri said...

to etuza:
murah rezeki mereka =)

to Bintun Sazali:
Maha Suci Allah..
m0ga ada keadilannya, tempat yG baik untuk mereka yG terbaik..rezeki masing2.. =)
Ameen..TC urself..m0ga cepat sembuh

Azrai Ahmad Zamri said...

to Sharinginfoz:
kalah menang adat pertandingan =)

to BalqisShafiqa:
w'slm..
sama2..pilih yG terbaik dalam kalangan yG baik semestinya..bukan mudah =)

Azrai Ahmad Zamri said...

to Idalara:
w'slm..
betul tu kak..
hendak seribu daya kan =)

to mR.sYaH:
br0 bila lg nak menang?
sekali-sekala j0in c0ntest best jg taw ;)

Azrai Ahmad Zamri said...

to adibah:
w'slm..
sama2..semuanya dah ditentukan..
kalu kena caranya, menang la..
saudari mmG layak =)

to maCy:
c0ngratez utk maCy juga..
masih setia mnjengah ke sini =)

Azrai Ahmad Zamri said...

to AiDa AzRyN:
kenapa tak j0in?
baru tahu yer.. =)
InsyaAllah, ada masa & kesempatan..ada rezeki lebih..nanti sy anjurkan lg

to +qAsiH naDiRa+:
sama2..
Tahniah yer sis..
lain kali j0in la lagi ;)

si[jari] telunjuk said...

mekasih...:) lambat tgk keputusan nih coz semalam ta online..

Fakeh said...

KAJIAN SEMASA MENGENAI PERKEMBANGAN WAHABBI DI MALAYSIA, sila google tajuk-tajuk seperti di bawah ini:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

Hana Faza-same person said...

tahniah semua yang dpt hadiah:)P

✿Lovillea✿ said...

Salam utk Azrai...
terlebih dulu nk mintak maaf sebab lambat ketahui keputusan kontest nie...

actually dah 3 hari tak on9 di sebabkan kesibukan... pastinya peminat buku ada menghadirkan diri di taman tasik shah alam pd 26hb baru2 nie... dan dlm keadaan penat mlm nie tetap mahu jengah my blog.. xsangke dpt brite kemenangan.. Alhamdulillah syukur walaupun rasa penyertaan itu sekadar suka2...

tiada kata & ucapan setinggi bahasa yang dapat di titipkan hanyalah sebuah doa yang dptku panjatkan utk azrai krn membuat kontest sebegini..

zulkbo said...

salam..
tahniah buat para
pemenang..yang kalah
jangan kecil hati..

Sofia said...

salam....

tahniah pd semua peserta n pemenang!!!

Almy said...

dah follow blog ni,,hope follow me back.. if done, thanks so much to you..taataa

HASRUL NIZAM said...

salam ziarah...
adoii baru nak join contest he3

PencariCinta said...

Assalamualaikum semua(^_^), still baru kat sini, contest ape nie?

I*K*T*I*R*A*F said...

tahniah utk semua! :)

tot tot kecik said...

salam..

alhamduillah..

tuk sy..??xde ke..?huhu.. :(

Nur Fannun said...

tahniah pd yg menang..cos hadiah rm110..wah..eh, mne meghilng..snyp je..

Azrai Ahmad Zamri said...

to si[jari] telunjuk:
sama2..
lambat resp0n k0men ni c0z da lama tak online..hehe ;)

to Fakeh:
syukran atas perk0ngsian..
pandang2, timbang2 =)

to Hana Faza-same person:
huhu..
rezeki masing2 kan sis

Azrai Ahmad Zamri said...

to ✿Lovillea✿:
w'slm sis..
Tahniah atas kemenangan..
syukran atas pGhargaan..rezeki yG ada kita sama2 kongsikan =)
dan segunung kemaafan atas kelewatan pGhantaran hadiah tu yer..
lain kali sudi2 la j0in lg..huhu

to zulkbo:
w'slm..
kalah menang adat pertandingan..
tak gitu tuan =)

Azrai Ahmad Zamri said...

to Sofia:
w'slm..
syukran atas persinggahan =)

to Almy:
thanz c0z f0llowing mine..
InsyaAllah, nanti sy menyusul..
s0ry c0z agak terlambat..huhu

to HASRUL NIZAM:
w'slm..
hehe..br0 ni cakap jew lebih ;0

Azrai Ahmad Zamri said...

to PencariCinta:
w'slm..
syukran sudi menjejak ke sini..selalu nampak =) c0ntest ni pasal buku pilihan..ilmiah la sikit

to I*K*T*I*R*A*F:
Tahniah =)

Azrai Ahmad Zamri said...

to tot tot kecik:
alalaa..
nak gak ke?
meh cni meh..nak bG yG special punye..huhu

to Nur Fannun:
huhu..
tak seberapa pun nilai hadiah tu jika nak dibandingkan nilai ukhwah & sok0ngan yG diberikan semua..terima kasih =)
hehe..hilang jap jew