Friday, April 30, 2010

Hadiah vs Anugerah..


             Inilah rupa set pr0duk SimplySity yg telah dijanjikan..

Alhamdulillah..syukur atas kurniaan nikmat Yang Esa.. tuah ayam nampak di kaki, tuah blogger sape yg tahu? Begitulah ibaratnya setelah nasib menyebelahi aku tatkala memenangi hit c0unter di page aie a.k.a Darkbatman, blogger femes alm0st yG tak perlu diperkenalkan lg..huhu.. thanz br0 atas hadiahnya ini, da selamat sampai kelmarin..sj pamer nak bagi semua jelez..kui3! Pers0alannya kini..kepada siapakah hendak aku berk0ngsi? atau elok sj diguna sendiri? wawAaa..nampak gayanya makin anGgun & berseri la rupa wajahku selepas ini!

     Bila berbicara s0al hadiah ini (1st time dapat sepanjang blogging..selalu menang t0pup je..huhu) tiba2 ak teringat akan stok anugerah a.k.a award yg berada dalam simpanan (belum dipamerkan)..tak sangka juga yer, walaupun laman ini tidaklah seberapa namun masih ada yg sudi berk0ngsi award dengan ku..syukran jazilan semua..amat2 menghargainya! =) Namun dek kerana ruang yg terhad, aku telah bertindak memaparkan award2 tersebut dalam bentuk slidesh0w seperti yg tertera di bawah laman ini..Maka, sebagai tanda penghargaan, di sini aku mengambil kesempatan untuk menyenaraikan beberapa jenis award tersebut & sahabat2 blogger yg telah menyampaikannya... 

1. So Special Award Blogger - Etuza

2. Best Visitor Award Salmia

3. Ukhuwah Award 2010 - Idda Hashim

4. Airsuam Award Mira Amira

5. Friendly Blogger Award - Feroz & Sakura

6. Beautiful Blogger Award InaNadiahNurizAisyyah & Elyza

7. Top Blogger 2010 - Razis
8. Interesting Blog Award Syifa Rosli

9. Award 'Persahabatan Blogger' - Mimi

10. Anugerah Blog Mesra Mata AzieFarah & Mimi

11. Gorgeous Blogger Award - Ryna

12. Friendship Blogger Award Trexcute & Ryna

63 comments:

M a W a D D a H said...

salam...

kalau tak nak hadiah tu, meh pos sini..hehe

LUKISAN PENA said...

tahniah...
nih yang semangat nak join contest nih...blogger2 sekalian buat contest banyak2...nanti aku dapat hadiah aku hadiahkan pulak hadiah tu kat blogger lain..dan hadiah tu mcm piala pusinggan jer..sapa yang dapat dia kena buat contest...hehe..

lama2 habis duit penghantaran jer ...hehe

FARHANNA~ said...

salam...
eee...jelesnye...
Xpe2, kalau xtau nak share dengan sape, share dengan Farhanna pon ok..hehe..:)

tot tot kecik said...

salam..

meh sy bg idea nk bg kt sape adiah cimply citi tu..

pe kata bg kt ibu yg tersayang...biar wjhnye tmpak anggun lagi bseri gitu..

wee~~

zulkbo said...

salam Azrai..
mak aihh..byknya award?
ramai yang sayang..tahniah bro

tehr said...

tahniah2
anggun berseri? auuw auuw
tak kuasa i ...

darkbatman said...

byknye award ko?gila la..chop2..biler lak ak femes ne?hehe

Pacifist said...

salam sahabat.tahniah.luaskan empayar persaudaraan/persahabatan

BaDBoYs said...

aku pun heran..mcm mana blog ko boleh hidup bagai hujan turun rumput menghijau....tapi aku tumpang gembira sebab dapat member malam mcm ko...tahniah bro..

~Bloggerina~ said...

nak buat contest gak-check it out this saturday

MiSs TOrA said...

wah menariknye adiah tu.tahniah ye ;p jeles3 hhe

Azrai Ahmad Zamri said...

to MaWaDDaH:
w'slm..
b0leh2..bak cni belanje p0s.. =)

to LUKISAN PENA:
terima kasih..
hehE..b0leh pl wat cam tu ek..
ingat ni f0otball league ke apa? ;0
nyway terus setia bersama laman sy yer, InsyaAllah 1st c0ntest akan menyusul Mei ini..

Azrai Ahmad Zamri said...

to FARHANNA~:
w'slm..
yEss! misi utk menjeleskan farhanna berjaya..hehE..
share ngan farhanna menda lain la b0le? kui3! ;0

to tot tot kecik:
w'slm..
huhu..da lama da terfikir cam tu..
tapi dia cam tek berminat jew..
bagi kat ibu mentua aci tak?
kui3! ;)

Azrai Ahmad Zamri said...

to zulkbo:
w'slm tuan..
huhu..ramai yG sayang ea?
harap2 cam tu la =)
terima kasih..

to tehr:
thanz..
ehk?! jelez ar tu..
hehE ;)

Azrai Ahmad Zamri said...

to darkbatman:
ishk2..si batman gelap nie..
tak nak ngaku plk kefemesan dia.. ;) k0 punye award dlm g0bok tu lg banyak kan? juz belum pamer lg je tu..hehE

to Pacifist:
w'slm..
syukran..InsyaAllah..
m0ga ada kebaikan & barakah drpd perhubungan ini..

Azrai Ahmad Zamri said...

to BaDBoYs:
member malam?
lain macam je bunyinyer..sianG2 tak jadi member la ek..huhE ;0

nyway thanz..
tp tak da apa yG nak diherankan b0h..skrG b0leh la hidup c0z ak jadi full time blogger..lepas ni entah apa nasib ak pun tak tahu

Azrai Ahmad Zamri said...

to ~Bloggerina~:
huhu..saturday ni tak dapat k0t..
next day ley jenguk2, thanz 4 da inf0 =)

to MiSs TOrA:
hehE..
jangan jelez la sis..tak el0k ;)
nyway thanz yer..

cik kotak said...

Salam ziarah...

wahh...congratz2!!

CK ade cadangan, since dat product xbape suitable utk digunakan oleh lelaki..*erk,yeke?*

ape kate, hadiahkan aje pd ur bonda terchenta..nenda tersayang ke...hehhe=p

DR JANNAH said...

salam...xjeles pun...alhamdulillah exam dh hbs..aduhh..soklan paper last pulak somthg wrong lah..ngak papa sih..ku bisa jwbnya...
yolah tu muka anggun pasni..
anggun lagi wajah ku dari mu..
sekali pndg...mcm product kcntikan perempuan je..hehe..ayooo..
....

ni dah nk berangkat naik flight ..i.A turun shanghai,china...jom shopping sakan...hehe...nak beli sutera china buat baju kurung...

sdg merindui msia....

Hana Picca said...

salam azrai

bestnya dpt hadiah.. leh jd testimonial utk simply siti nnti..hehehe

cikmin said...

ermm..sangat jeles tengok simply city tu.. :P

Cik Mirara said...

salam.
bleh je if nk kongsi ngn mira.
or if nk post kt mira pn lagi AFDAL.
haha.

abg mmg best! i like u lah.
=p

p/s: hve a nice & save journey! tke care abg!

Nuraisyyah said...

fuyooo..byak la dpt award..memg jeles ni..kekeke..:p thniah3..hahak

ainhany said...

salam dik

T A H N I A H

Hafiz Mohd said...

tahniah.. sepanjang saya bergelar student blogger separuh masa saya belum pernah dpt hadiah. mungkin bkn rezeki saya. saya harap hari esok adalah hari yg lebih menggembirakan dr hari ini buat saya untuk terus maju. JiaYou!!

maCy said...

awei2, taya la pakai.. meh send kat maCy meh.. hehe

rizal jabai said...

hehe...roy ko frame je hadiah tu wat kenang-kenangan..haha

MiSs TOrA said...

hehe x jeles3..saje je..murah rezeki tuan blog ye

aimy said...

awk guna sendiri je la..kan en darkbatman kasi kat awk..mesti btambah seri muka 2..hehehe

FARHANNA~ said...

ape bnde len yg ley dishare tu?;p
duit kew?hikhikhik..;p

yus said...

share ngan saya leh? hehehehhe...

Eye_nee said...

Hmmmm..Awards tu.. U Deserved that...kalau ada niat nak kongsi tu baguih jugak..hihi..

Amirul Faiz Abd. Razak said...

Wow, tahniah bro. Betul-betul bertuah kamu. :D

UglyPooh said...

wah..simply citi. hikhik

mira amira said...

salam,

wah dpt 1 set..
mesti lepas ni wajah makin berseri seri kalah Dato' CT . ngeh ngeh :P

congratz bro! =)

Nurul Harun said...

cayalah bro! :D

Wanita Timur ( Syifa Rosli ) said...

oiitt dapat pencuci muka..ni yg jels ni..
berseri2 lah wajah dia nanti ye...
nak juga nak juga...hehehe

tot tot kecik said...

salam..

jwb balik yg kt ats tu..

nk bg mak mentua ye..?
hehe aci aci..

bru mak mentua syg lebih..wee~~

Ayue Aishah said...

sangaaaaaaaaaat jeleees!!

hahahaha...

btw, congrate!
ramai yang sayang.. n ramai yg minat blog ni kot.. hehehe

✿bieyra dhamira✿ said...

bak sini jelar hadiah 2..hehe

poet said...

wah, dapat hadiah.. congratulation ya :)

ohya. i heve followed ur blog, have you followed mine? ^^

Syuzana said...

tahniah...menang contest dapat 1 set produk plak tu...saya follow blog awk ;)

mizzura said...

best tak simplysiti tu..nanti inform ya...

cengkerangcipot said...

wahhh...
nk jgk..
jeles ni..
huhuhu

Azrai Ahmad Zamri said...

to cik kotak:
w'slm..
thanz! =)
cadangan yG bagus..
esp pd nenda tersayanG tu..
cam lg sesuai..hehE

to DR JANNAH:
w'slm..
da memang dato siti p0mpuan pun kan..huhu, wat ape la tu kat shanghai..nyway c0ngratez c0z da abis exam..
selamat pulanG!

Azrai Ahmad Zamri said...

to Hana Picca:
w'slm..
erk..testimonial?
OK..nanti kita tanya pihak pGgunanya yer..huhu

to cikmin:
hehE..
mmG sj tempek pic tu nak suh cikmin jelez! ;0

Azrai Ahmad Zamri said...

to Cik Mirara:
erk?..yer ke?
bak cni alamat..
nanti abG hantar by hand je..
kui3! ;)
syukran atas d0anya..
alhamdulillah, abG da selamat sampai lewat petang td..

to Nuraisyyah:
hehE..
jelez ngan award tu ke?
takpe2..nnti kalu ada lg kita k0ngsi yer.. =)
terima kasih..

Azrai Ahmad Zamri said...

to ainhany:
w'slm kak..
terima kasih =)

to Hafiz Mohd:
thanz.. =)
InsyaAllah..m0ga harapan itu terlaksana..namun blogGing bukan la perkara utama kan, sekadar mGisi masa terluang..

Azrai Ahmad Zamri said...

to maCy:
ehk..biar la kita nak pakai pun..
ingat maCy je ley cantik? huhE..

to rizal jabai:
hahAa..
tak el0k membazir br0..
cukup la ak tempek pic dia dlm blog ni, sbG kenangan terindah berblogging ;)

Azrai Ahmad Zamri said...

to aimy:
huhu..sure ni ley bertambah seri?
takut nanti lain pl jadinya..kalu sy yG guna =)

to FARHANNA~:
ishkk dia ni..
mata duitan betul! kui3.. ;0

to yus:
ala..
akak da cantik, tak payah pakai lg..hehe ;)

Azrai Ahmad Zamri said...

to Eye_nee:
thanz!
InsyaAllah..sy dlm perancangan nak buat award sendiri ni..d0nt w0ry..
akak takkan terlupakan.. =)

to Amirul Faiz Abd. Razak:
terima kasih..
rezeki la kan =)

to UglyPooh:
hehe..
teruja ke?

Azrai Ahmad Zamri said...

to mira amira:
w'slm..
ehk..skrG pun da kalah dat0 K taw! kui3.. ;) act takda la satu set sangat..macam2 jenis ada, bila disatukan cam lenkap pl satu set kan..thanz!

to Nurul Harun:
hehE..
act mula2 cam tak percaya je bertuah ni..c0z nasib jarang sangat bertuah.. =)

Azrai Ahmad Zamri said...

to Wanita Timur (Syifa Rosli):
uik!..jangan jelez la..
sure wajah kamu pun akan lebih berseri nanti.. ;)

to tot tot kecik:
hehE..
harap2 cam tu la kan..
cam ner pl k0men anak mak mentua? ;)

Azrai Ahmad Zamri said...

to Ayue Aishah:
huhu..thanz!
tp ramai yG minat ke sis?
entah la..belum buat kajian lg..
nyway sis minat tak? =)

to ✿bieyra dhamira✿:
b0le2..
20 sen..20 sen..hehe

to poet:
thanz =)
0K..will be..
d0nt w0rry

Azrai Ahmad Zamri said...

to Syuzana:
terima kasih..
sinGgah2 la selalu yer..
nanti sy akan berziarah balas =)

to mizzura:
huhu..
itu kena dapat k0men dr pGgunanya la..nanti sy try tanya yer =)

to cengkerangcipot:
hehE..
nak jugak ke?
b0le didapati di Watsons berhampiran.. ;)

محمد فردوس سعد said...
This comment has been removed by the author.
محمد فردوس سعد said...

wah,wah..semakin hebat dalam menunjukkan taringnya..

haha..pe pun, mmg murah rezeki yek..thniah la bro..senang2 je dpt award..ke susah2?haha

agak2 pasni dpt ape lak?

Azrai Ahmad Zamri said...

to محمد فردوس سعد:
hehE..taring apa tu b0h?
Alhamdulillah..rezeki famili k0t..
syukran.. =)
dapat apa? dapat kawan2 baru di dunia maya ni pun da cukup bertuah..

DALILA MISMAN said...

wah..nak nak...cik adah nak..kita pun nak gak..hehe

DALILA MISMAN said...

hadiah simply siti yang best ever..hehe

Azrai Ahmad Zamri said...

to DALILA MISMAN:
hehE..
nak ke? da abis da..
pi beli baru yer ;)

+akufobia+ said...

berusaha lagi.terima kasih semua.yahh.

Azrai Ahmad Zamri said...

to +akufobia+:
hahaAa..
rajin k0 komen entry ak yer..
syukran jazilan =)