Tuesday, March 09, 2010

Syukran...1000


Mulanya zer0!..zer0 ilmu blogging, zer0 comments & zer0 followers..alhamdulillah, setelah hampir empat bulan, AKSARA CINTA ILAHI kini mencatatkan jumlah followers mencecah 1000 orang..pelbagai warna & latar belakang mereka ini terus mencorakkan tintaku di sini..moga ukhwah di alam maya berkekalan, akal pandangan serta pengalaman terus dikongsikan..
Syukran buat kalian semua!..


Tahniah jua diucapkan buat Puan Elyza dari Selangor kerana telah menjadi f0llowers bertuah yG ke 1000 bagi laman ini!..sebagai tanda penghargaan, banner blog berkonsepkan perniagaan miliknya akan dipasarkan di sini selama sebulan..J0M kita ramai2 pi terjah! serius tak rugi menyinGgah..kurang2 k0rang boleh menjamu mata dengan pelbagai jenis kek & br0wnies di sana..huhu.. sebut saja marble cakes, cup cakes, wedding cakes dengan apa gaya & fesyen pun ada..malah pelbagai maklumat berkaitan seperti lain2 bakery suppliers around KL/Selangor pun disediakan..j0m j0m JOM!


ELYZA BROWNIES
WELCOME  TO  ELYZA  BROWNIES.  A  PLACE  TO  INDULGE  YOURSELF
WITH  OUR  RANGE  OF  HOME-MADE  CHOCHOLATEY  BROWNIES

56 comments:

SyUhAdA said...

tahniah~!!

zati said...

wawhh
tahniah ye

btw
bisness mcm mane??
okay??

Kniedaz said...

salam,
tahniah...
semoga banyak info boleh kita kongsi bersama ^_^

eLiza said...

salam...

wah tengkiu2 .. tocehh2.

dlm 4 bulan dpt 1000 yer? rajin sgt blogging ni he he. alhamdulillah, semoga tercapai apa yg diinginkan melalui blogging yer, insyaAllah.

btw, feel free to visit my blog: http://elyza-nutrablog.blogspot.com, a blog of which i share information on nutrition, pharmaceutical & halal awareness in Msia.

Thank you.

ra-kun wae said...

tahniah kawan!
selam ya.
congratz :)

melatidaisy said...

salam ..

alhamdulillah, tahniah..semoga usaha saudara dalam perkongsian ilmu di laman ini terus diberkati..insyaAllah..amin..:)

Rumaisa Alkhairuni said...

salam..

em, bagus2.. satu pencapaian yg sgt bagus..

semoga terus dlm perjuangan ini..

iema_z said...

tahniah2! =)

zulkbo said...

Tahniah bro..
moga terus maju jaya..blog saudara memang menarik..berbaloi-baloi...he he

sugar2 kapas strawberry said...

tahniah2..hihi
salute!..
ngeeee ;)))

Azrai Ahmad Zamri said...

to SyUhAdA:
thanz sis..
teruskan meny0kong blog ni yer.. =)

to zati:
thanz =)
bisnes? huhu..yG awal2 dl tu kurang ckit la..s0 skrG da j0in lain2 jg ni

Azrai Ahmad Zamri said...

to Kniedaz:
w'slm..
terima kasih =)
insyaAllah, sy sentiasa cuba untuk mempelbagaikan pengisian di laman ini..m0ga sesuai untuk semua golongan

to eLiza:
w'slm..
hehE, f0llowers bertuah pun ada menjenguk..belum sempat jemput lg nie ;)
huhu..sementara ada masa ni ley la blogGing sis..nanti da futher study sl0w la ckit k0t..thanz 4 ur inf0rmation..insyaAllah akan menjenguk nanti =)

Jawa a.k.a USERMODE said...

wah..tahniah lah bro. hebat hebat. *claps*

1000 tahun lagi lah untuk aku dapat 1000 orang XD... haiz...

Azrai Ahmad Zamri said...

to ra-kun wae:
w'slm..
syukran..
m0ga terus saling mGunjungi =)

to melatidaisy:
w'slm..
insyaAllah..syukran atas d0anya..
itulah harapan sy..sekarang ni pun sy mgGunakan meth0de yG lebih terbuka bagi mendekati semua pihak..m0ga mesej yG nak diberikan sampai..

Azrai Ahmad Zamri said...

to Rumaisa Alkhairuni:
w'slm..
syukran atas semangatnya..
insyaAllah, apa pun cara & gaya..perjuanGan tetap diteruskan

to iema_z:
thanz..
m0ga ukhwah berkekalan yer =)

Azrai Ahmad Zamri said...

to zulkbo:
hehE, yer ke tu?
insyaAllah berbal0i kalu ada hikmah pengajaran yG diambil..
thanz yer selalu sinGgah & membaca di laman ini..amat2 mGhargainya =)

to sugar2 kapas strawberry:
hehE..
nak salute ape mendenya..
takda ape pun tanpa s0kongan kamu & kamu!..thanz yer ;)

Azrai Ahmad Zamri said...

to Jawa a.k.a USERMODE:
thanz br0 atas sokonGannya.. =)
takda la hebat mana pun..cuma skrG banyak masa, boleh la bagi k0mitmen kat bloG nie..
br0 pun ley dapat kalu ada peluanG cam nie k0t..huhu..

Anonymous said...

salam..
wah,thniah!thniah!
ramai peminat blog ni kn..
yer r mcm2 ilmu dpt dihayati kt sini..alhamdulillah..
sy sntiasa sokong awk..kikiki

Mohd Shahrul Hafizi said...

:)

Tumpang gembira buat follower ke 1000 itu.

mindbreaking said...

tahniah...bila r mr-mind nak dpt follower bnyk cam2...

|| NaFiRaa || said...

wahhh!! sgt laju!!! kejap jek dh dapat 1000.. sis ni entah bila lah leh cecah angka tuh!! takpe..pelan2..

ape2pon..tahniah!!!

kinsyakrn said...

wah....dalam masa 4bulan??? suka dengar... isu yang bagus2 sebab tu ramai yg folo.. tahniah.. buang word verification tu, laju sikit mengomen.

a kl citizen said...

assalammualaikum

alhamdulillah, dlm masa 4 bulan ya azrai... terusan ada follower.
rezeki tu...
semoga terusan sukses

Azrai Ahmad Zamri said...

to Anonymous:
w'slm..
syukran yer..
insyaAllah, apa yG baik kita k0ngsi2kan..teruskan kesetiaan anda di sini =)

to Mohd Shahrul Hafizi:
hehE..
tumpang-mnumpang la kan..
nyway thanz jg br0, selalu keep in t0uch with my blog =)

Azrai Ahmad Zamri said...

to mindbreaking:
thanz br0..
tak kesah la..
yG penting kita hepi with our j0urney in dis w0rld..riGht =)

to NaFiRaa:
huhu..
sementara ada masa sis, b0leh la tumpu kat blog nie..insyaAllah, lama2 siki2 pun jadi bukit kan =)
thanz..

Azrai Ahmad Zamri said...

to kinsyakrn:
seminGgu lg genap 4 bulan..
awal2 dl sl0w jg, tapi bila da biase..da tahu sel0k-belok blogGing ni laju la sikit kan =)
yG pentinG pGisiannya..
thanz yer atas s0kongan & cadangan..

to a kl citizen:
w'slm..
lebih kurang la kak..1st p0sting pertengahn november lalu..
syukran atas d0anya =)

Ery Farieha said...

haha kakak aku ni :P

etuza said...

salam azrai...special tag entri kali ini.
Rasa bertuah yg ke 1000 tu kan. Tahniahlah dri pcik ya, memang laman azrai ni nampak mesra blogger. Tengok saja pengomennya, ada saja yang sudi menyampaikan isi hati dalam bentuk penyampaian yg berbeza.

Hehe inilah yang pcik tertarik santai dan mengulas terus dalam laman azrai..terus terang azrai ada aura keikhlasan, jelas nampak tu. Kadang-kadang pcik terjumpa blogger yang nampak sangat mengharap kita ke lamannya, bila kita tak berkunjung dia juga tak berkunjung di laman kita terus. Chat di sembangpun tidak ada....bagi saya mula belajar blogger keadaan itu yg saya tengok. Azrai lain..azrai ikhlas mengulas dan tidak minta balasan. Sekalipun azrai tak datang buat komen pada entri saya, saya tak kisah...sebenarnya...tapi akhirnya seolah terjalin ukuhuwa Islam antara kita. itu yg penting. Tahniah azrai...teruskan berkarya ya..jika ada kesempatan dtnglah tu pcik membaca, kesan bacaan saya itu insyaallah ulasan ditinggalkan. Tq

Pacifist said...

terima kasih kembali.bersama kita merapatkan ukhwah.saling bertukar pandangan/saling memberi/saling nasihat-menasihati/saling menyayangi.Tidak masuk syurga anak adam itu,jika tidak menyayangi insan lain seperti menyayangi diri sendiri.

-Ku rindukan syahwah islamiyyah.Takbir!

etuza said...

azrai...hehe pcik mula buat blog pada 0gos 2009. berapa dah umur blog saya tu...bagaimanapun, seronok berblogger, pcik relex di blog berbanding facebook.
Salam

sha89 said...

congrats tuan tanah!! hehe

truskan ber-blogging k :)

kinsyakrn said...

yup..mari kita ramai2 sokong azrai.. suka ngan budak ni..

iem said...

salam kenal..

wau dah 1000 tahniahhh

aNoZ said...

laju gila naik. bagi tips sket boleh? huhu

Azrai Ahmad Zamri said...

to Ery Farieha:
0ic..kakak yer.. =)

to etuza:
w'slm pakcik..
syukran atas ulasannya yG berjela itu..nampak jua keikhlasannya.. =)
act blogGer2 yG terus memberi s0kongan & semangat seperti pakcik ni lah yG terus mGgerakkan sy untuk berkarya & menulis..mmG sy tak mampu untuk keep in t0uch dengan semua, tapi insyaAllah kunjungan & sapaan mesra tetap ada..

InsyaAllah..
ukhwah fillah ini akan terus terjalin indah..act, kalu ada kesempatan sy tringin jG brtemu semua rakan2 blogger ni di alam nyata..huhu =)

Azrai Ahmad Zamri said...

to Pacifist:
Allahuakbar!!..
benar..
kita semua adalah bersaudara..
sama2 sendu, sama2 ketawa..andai ada kesilapan, tegur2lah..m0ga ukhwah perpaduan ini terus menjalin kesatuan ummah..

to etuza:
huhu..
tua beberapa bulan sj dari sy.. =)
tapi mmG nampak k0mitmen pakcik ngan blog tu, dalam sibuk2 pun selalu jew update..kadang2 tak s0mpat jg sy mengejarnya..hehE..
m0ga ada manfaat & ganjarannya kan

Azrai Ahmad Zamri said...

to sha89:
thanz..
insyaAllah, panjang umur blog ni..cuma aktif 0r tak tu bergantung pada masa & keadaan =)

to kinsyakrn:
hehE..
mmG suka pun..c0mel kan budak dalam pic kamu tu.. ;)

Azrai Ahmad Zamri said...

to iem:
salam kenal..
syukran ala ziarah =)
thanz yer..

to aNoZ:
huhu..apa tipsnyer ea?
ak rasa k0 lg p0wer bab2 cam nie, juz ada kekangan masa jew kan =)
blogwalkinG..ramah mesra..selalu update..entry bermanfaat (kot?..)

Amirah Rashid said...

tahniahh!
keep up the good work okay :D

SwEetForEst said...

wahhhh...

1000 lebiyh..

taniah2..

^___^

mira amira said...

wah 4 bulan dah 1000 . dasyat . btw CONGRATz!! =)

fitrijohari007 said...

tahniah ya...hebat juga dalam 4 bulan dapat 1000 followers...

teruskan menulis tinta-tinta yg bermanfaat!

hijabul crewz said...

tahniah,tahniah lee !!!

teruskan usaha perkasakan ummah...
teruskan blogging, menjana ukhuwah islamiah sejati...

syukran laka...

Azrai Ahmad Zamri said...

to Amirah Rashid:
thanz dik..
syukran jG c0z jadi pengunjung setia blog nie..sangat2 mGhargainya =)
InsyaAllah..

to SwEetForEst:
thanz.. =)
act takda apa pun pada anGka tu kan, yG pentinG ada manfaatny buat pGunjung laman ini..InsyaAllah

Azrai Ahmad Zamri said...

to mira amira:
thanz =)
selalu2 la sinGgah cni ea..
sama2 berk0ngsi apa yG ada..huhu

to fitrijohari007:
InsyaAllah..
same2 la kita meneruskan usaha di medan ini..m0ga ada kebaikan dari sisi-Nya..syukran =)

Azrai Ahmad Zamri said...

to hijabul crewz:
syukran ya akhi..
InsyaAllah..apa pun gaya & cara, usaha tetap berjalan..m0ga kita sama2 diberi kekuatan =)

Riesna Zasly said...

congrat dik..

kan akak dah kata ari tu...
nengok jer mamat baju hijau tu
cair lemak diorang...
tu pasal majoriti ladies kat sini..
semua dok slim hehe

take care dik

etuza said...

nama azrai, dah sebati dalam laman etuzaWarnaKehidupan...
kata ( sekalipun azrai tidak buat komen pda entri saya, saya tak kisah)

mohon maaf, bila baca tul2 agak lain..mohn maaf ya. Pcik tak hati2 terus tag.

farra-eng said...

tahniah (^.^)

budakhitam said...

salute la bro!!

Ayue Aishah said...

wah.... beshnye...
hehehehe.

sgt suke ngan kek.... huhuhuhu...

Azrai Ahmad Zamri said...

to Riesna Zasly:
hahAaa..
akak ni mmG kelakar la..
sengih s0rang2 jew sy pagi2 buta nie.. ;)
nyway thanz yer atas s0kongan

to etuza:
InsyaAllah, ada kesempatan sy akan membaca..kalu tak pun tetap sinGgah menjenguk khabar =)
tapi sy tak paham nie..
k0men yG mana pakcik maksudkan?
kalu yG kat atas ni sy tak nampak ada apa2 yG silap pl..huhu

Azrai Ahmad Zamri said...

to farra-eng:
terima kasih =)
thanz jG selalu mnyinGgah..huhu

to budak hitam..
nak salute kanapa plk?
biase2 aje =)
huhu..

to Ayue Aishah:
hehE..
kalu suka pi la sinGgah2 laman sis elyza tu..tak nak beli amik bau pun jadi la..(dpt bau ke?..huhE)

.zuely. said...

wah. bley thn gmpk nehh. cemane nk dptkn byk gle follower dlm ms 4bln ek?

Mohd Shahrul Hafizi said...

No problem. :)

Azrai Ahmad Zamri said...

to .zuely.:
InsyaAllah..
kalu aktif blogGing..update bloG, blogwalkinG..ley capai bilangan tu.. sy skrG mmG free, agak aktif jg la..
apa pun pGisian perlulah menarik, pelbagai bentuk & bermanfaat, serta cubalah membentuk ukhwah yG ikhlas & mesra bersama lain2 blogGer...
syukran =)

to Mohd Shahrul Hafizi:
bereh b0ss =)