Thursday, March 11, 2010

HOT Bukan Panas..

TAG 4 : NORGADIS..BIEYRA..CIK MIRARA

1. Adakah anda rasa HOT?..
sekaranG ni musim panas..agak hot jgk laa..

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang..

3. Cerita pasal gambar..
pandangan udara pusat penapisan PETRONAS di Melaka..
citer lanjut kat entry Jalinan Keindahan..

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
sebulan lalu k0t..pizZa RM1.20 kat pasar malam..uwawaAaa

5. Lagu terakhir anda dengar?
Aku Rela - ALGEBRA (nasyid beb!..)

baru layan kat Nokia express music td..

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni?
ngah menyejukkan badan kat bawah kipas susah mati nie haa..


7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
banyak nie kalu nak list satu2..mana yG ak ingat jew la ea..
r0y, era, abang, awei,mamat, mat kadut, mat saleh, ensEm..(yG last nie ak pandai2 tambah! hehee..


8. Tag lagi 8 org..

r0y
era
abang
awei
mamat
mat kadut
mat saleh
ensEm

9. Siapakah org no.1 kepada anda?
dia adalah aku..aku adalah dia..
(roy medan perang jangan nak perasan..huhE)

10. Katakan sesuatu mengenai org no.5...
"p0yo laa mamat nie.."

11. No.3 ada hubungan dengan siapa?
dia ada hubungan sebagai abang kepada adik2nya yG laen..

12. Bagaimana pula dengan no.4?
awei ni pun maksudnya abang jg..sek2 kelate kecek gini ar..

13. Pesanan kepada orang no.6..
m0ga kamu tabah hadapi hidup ini..

14. Kata2 cinta untuk orang no.2..
Love ur self..

15. Adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
apa pulak tak samenya..da memang no.1 hingGa no.8 orang yang same pun! uwawAa...

16. Berikan 5 yg anda tau tentang orang yg mengtag anda..
uik..cam ner nak jawab nie..ramai sangat yG suka tag ak =)
> yG pasti kesemuanya p0mpuan..
(memang p0mpuan ramai minat ak..uwawAaa..)
> kesemuanya adalah gadis2 manis 
(walaupun Norgadis dah tak berapa nak gadis, tapi kerna nameny masih gadis
kira masih dalam kateg0ri gadis la k0t..huhE)
> kesemuanya ada blog (of c0rse la kan..huhu)
> kesemuanya....hmM..no idea..
nak tahu lebih lanjut pasal mereka semua, jom terjah!

17. Persamaan antara kambing dan lembu..
mereka masing2 beranak & diperanakkan

18. Perasaan anda wat tag nie..
boleh layan jugak..best jgk la wlpn ngah ngant0k nie..huhu

19. Adakah anda tahu si Razman itu sengal?
Razman yG aku kenal takda la sengal sangat..sengal2 ubi jew..

20. a) GAY or b) LESS
im not understand..

FINISH!..Thanz alL

18 comments:

Norgadis Labuan said...

Salam. Aku bab yg aku paling suka... "kesemuanya adalah gadis2 manis
(walaupun Norgadis dah tak berapa nak gadis, tapi kerna nameny masih gadis, kira masih dalam kateg0ri gadis la k0t..huhE" hahaha... gadis sepanjang zaman tu. Satu lagi yang aku suka, orang ke8 kena tag,"ensEm" lelaki ensEm terakhir hehehe... apa pun terima kasih roy,era,abang (walaupun xberapa abang utkku), awei, mamat, mat kedut, mat saleh(bukan pahlawan sabah) dan ensEm... seronok bersahabat dgn kamu...

joegrimjow said...

pernah la skali kene tag
hehe

Amirah Rashid said...

express music?
nokia?
mcm sy punye ke?
5610?

zulkbo said...

salam Azrai..
jangan tag saya sudah..
tak reti ni..he he

ra-kun tak suka tag said...

hah?
tag lai?
ampun lah... =_=a

Mohd Shahrul Hafizi said...

Hahaha. Sengal la ko Azrai.

BieyrA said...

hahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha....

Anonymous said...

salam..waahh, byk btul name..!
pasni bleh la pggil mcm2 name kt awk ek?? hehe..
ape pun klakr r awk ni..bleh lak tag diri sndri..mmg kreatif btul la..emm lupe lak awk kn xsk tag org..hihi..

p/s:jage diri,jage blog, sy nk balik kmpung..hoooray...tata ;-)

etuza said...

salam azrai, kalau di rumah pcik karang ni ada yang HOT..hehe!
Anak lelaki kami Ismat Afif : ) Johan bercerita majlis MTQ peringkat Zon sekolah kami. Terus wakil ke peringkat daerah pada 23hb Mac nanti, doa2kan ya
Hot jugakan..hehe

Cik Mirara said...

salam abg.
nak knl ngn abg mat saleh leh??
hahaha.

Azrai Ahmad Zamri said...

to Norgadis Labuan:
w'slm..
thanz kak kerna sudi menyukai jawapan sy nie..rasa seperti diri ini begitu berharga..hehE ;0
ser0nok juga berkawan ngan akak di alam maya nie..ternyata fakt0r umur & jarak bukanlah pghalang..m0ga ukhwah berpanjangan =)

to joegrimjow:
harapnya musim tag kembali berlalu..bersama musim kemarau yG semakin reda..huhu..

Azrai Ahmad Zamri said...

to Amirah Rashid:
5610?..
tak la..tu mahal punye k0t..
sy punye murah jew ;)

to zulkbo:
hehE..
tuan bernasib baik c0z sampai skrG belum ada yG mnjadi mangsa sy..ada lg satu st0k tu..teng0k la m0od cam ner nanti ;0

Azrai Ahmad Zamri said...

to ra-kun tak suka tag:
hehE..
awal2 da mintak ampun ;)
d0nt w0rry..sy tak gemar nak tag sape2 nie..huhu..

to etuza:
hehE..
pakcik pun muda lagi apa ;)
hmM..ada apa di sana yer?
cam kenal blongnya..tapi da dua hari tak blogging..nanti sy jenguk2..thanz pak cik

Azrai Ahmad Zamri said...

to Mohd Shahrul Hafizi:
kalu da datanG mo0d sengal ak cam tu la jadinya br0..kui3! ;)

to BieyrA:
hehE..
ni mesti kes takda idea nak k0men apa kan..gelak jew la ek! ;0

Azrai Ahmad Zamri said...

to Anonymous:
w'slm..
huhu, mmG banyak pun..
tu belum masuk gelaran yG femes2 lg tu..cam michael 0wen mialnye?..kui3!
nyway thanz yer..
TC urself..insyaAllah =)

Azrai Ahmad Zamri said...

to etuza:
w'slm pakcik..
waAa..mmG H0T tu pakcik..
nak lawan ke'HOT'an ayahnya la nie.. ;)hehE..Tahniah..m0ga terus cemerlang hendaknya..ameEn

to Cik Mirara:
w'slm..
b0le2..cakap aje nak dari negeri mana? l0ndon?..UK?..US?
lima rial sekil0..
kui3! ;0

para said...

err kalau kambing jantan mana beranak..hehehe

Azrai Ahmad Zamri said...

to para:
uik?..betul jgk kan..
tak terfikir plk..duk pikir pasal beranak bertelur jaa..huhu