Thursday, February 18, 2010

Mini Muffin Giveaway Contest


Kulihat bulat bukannya bola
berwarna-warni bukannya guli
bila disentuh lembut segala
bila dikunyah enak sekali!..

nyamM...nyaamMm...
pasti sedap & menyelerakan 


 Contest yang dianjurkan ini mempunyai 3 kateg0ri pilihan, 
berk0nsepkan penekaan jumlah mini muffin dalam 'b0x' besar 
yang akan diemailkan kepada peserta. Saya memilih kateg0ri 3..
al-maklum laa..nak kahwin pun usia masih muda, anak2 pun tak dak..
mana layak j0in kateg0ri 1 atau 2 tu..huhu.. untuk keteranGan lanjut,
sila rujuk kepada page penganjur seperti yang tertera..
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 Februari 2010

J0m  ramai2 kita pakat menGuji minda & 
memeriahkan c0ntest ini! ..

24 comments:

noor afzan said...

good luck..

Zura said...

wahhh galak masuk contest...good luck...

missgee said...

Best of Luck (^.^)

TerunaGiler said...

mcm2 contest ada rupanye dunia blogging ni

Azrai Ahmad Zamri said...

to noor afzan:
thanZ.. j0m la j0in skaki =)

to Zura:
hehE..sj suka2 isi masa terluanG..
ner tahu da rezeki dapat makanG free ;0

to missgee:
t0chee2..
s0konGan mu amat dihargai =)

to TerunaGiler:
tahu tak pe..
ada masa, tak da idea ley la j0in

hans said...

contest ni cam ne?
kurang faham

Azrai Ahmad Zamri said...

to hans:
k0 buat entry dl..ikut syarat2 semua..tinGgalkn pesan termasuk email kat c0mments pnGanjur..
20hb dia akan hantar pic muffin dalam suatu bekas, & kita kena teka jumlahnya melalui email..jawab la..

kateg0ri 1 & 2 b0le j0in kalu nak sambut burfday anak2, atau kalu k0 nak kahwin..nanti dia sponsor muffin tu untuk majlis, kalu menanG laa..

Tihara said...

seronok kan masuk contest2 ni..akak 1st time merasa menang lucky draw kat blog kiity..

semuga berjaya yer.. :)

etuza said...

salam,
moga berjaya..kalau menang ingat2lah laman etuza..hehe.

NUR JANNAH said...

sodap ko muffin emm...kek den lagi sodap

Mohd Shahrul Hafizi said...

GoodLUCK.
Kalau ko menang, share la sikit muffin dgn aku ya.
Hehehe.

khairolghani said...

tak pernah lagi try masuk mana2 contest..tapi 300 minimuffins?banyak tu..gudluck la bro

Azrai Ahmad Zamri said...

to Tihara:
hehE..b0le la kak, isi masa lapanG..
sy pun setakat nie baru menanG satu c0ntest..

to etuza:
w'slm..
syukran pakcik..
nanti sy hantar ckit ke lamannya yer..huhu

to NUR JANNAH:
iy0r ke?.. meh cni ckit nak rasa..

Azrai Ahmad Zamri said...

to Mohd Shahrul Hafizi:
tak nak j0in skli ke br0?..
nanti aku hantar kat laman k0 yer..huhu

to khairolghani:
Thanz..j0m la j0in..huhu..

Afzainizam said...

Mei Tiao Da Jie Xiao Xiang
Mei Ge Ren Di Zhui Li
Jian Mian Di Yi Ju Hua
Jiu Shi Gong Xi Gong Xi
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni Ya
Gong Xi Gong Xi Gong Xi Ni

Salam Dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu….

Walau kau di barat, aku di selatan jua,
Walau dimana jua berada,
Setiap pagi, bila kita bagun dari lena,
Tapi kita lihat langit yang sama,
Salam dari ku untuk kamu semua

Sorry pada kamu kerana baru kali ini kunjungan ziarah ku selepas naik cuti tahun baru…. Aku Kembali semula….

bestnya muffin tu.... aku cuba aje lah nanti ye

hans said...

owh cam tu

Azrai Ahmad Zamri said...

to Afzainizam:
Hepi CNY jg! =)
w'slm..syukran atas kunjunGannya..
silakan baca apa2 yG patut, m0da dapat manfaat brguna..
nice frasa tu.. =)
j0m2! j0in skli c0ntest tu..

to hans:
cam tu laa.. tp bila ak jenGuk balik kat c0mment page pnGanjur, maybe ada perubahan ckit k0t.. pic 'mini muffin in da b0x' tu akan disiarkan kat bloG page..
bukan email lg

yatee said...

azrai..cam kenal je ni..
kelas 515 dulu eh?eh?

Azrai Ahmad Zamri said...

to yatee:
yurp.. betul da tuu..
nie yatie mana yer?
nak jenGuk2 pun tak dapat..huhu

ainhany said...

ahai azrai

kali ni agak2 tersenarai tak penerima....huhu
napalah nasib tak penah meyebelahi akak????
kalau dapat 2 juta petronas ke..shell ke..woow best kan
menng kt sini lagi best tpi lummmm dapat2 lagi..
btw..terimaksih atas hebahan...
nak join n mencuba juga ni

yatee said...

haha,
kelas 505,
satu kelas dengan dayat,dziya,anas,fadzil..

Azrai Ahmad Zamri said...

to ainhany:
hyE akak..
huhu, kalu luckydraw tu mmG sy seumur hidup belum prnah ada luck..tp nie kira & menanG mybe ada pluanG k0t..
kalU akak menanG 2juta tu janGan lupe kita kat cni yer..kui3!
sama2..GudLuck!

to yatee:
0ic,,name nie cam familiar tp oranGnye da lupe..jap2 nak pi rujuk mem0ir..kui3!
k0 ada bloG kan?..bagi la link

Mohd Shahrul Hafizi said...

Aku kalau bab kontest ni lemah sikit. Luck takda. Hahaha.

yatee said...

gahaha sampai ati ko lupekan aku oh..
haha
boleh2 sila lah tapi tak banyak benda pon kat blog aku mehehehe

http://www.mylovemonument.blogspot.com/

sila sila buat macam rumah sendiri pun boleh.